Gulliver Étterem mint rendezvények helyszíne

Életünk fontos eseményeihez ( Esküvő, Ballagás, Születésnap, Névnap, Anyáknapja, Búcsúztató ... ) nagyon fontos a megfelelő helyszín megválasztása.

Büszkén mondhatjuk, hogy éttermünk rendezvényhelyszínként is évek óta megállja a helyét. A különleges eseményekhez hangulatos tereket kínálunk! Legyen szó bármilyen eseményről, üzletiről vagy családiról, a Gulliver Étterem örömmel várja Önöket!

A Gulliver étterem lehetőséget kínál rendezvények megtartására is. Akár esküvők esetén is keressen minket bizalommal!

Vannak pillanatok az ember életében, amikor az étel a legfontosabb, amikor nincs helye a kompromisszumnak, csakis a kifogástalan minőség számít. Ilyenkor (is) a Gulliver Étterem a legjobb választás.

Esküvőt, osztálytalálkozót, ballagási ünnepséget vagy születésnapot is van lehetőség nálunk rendezni. Ilyen esetben az időpontot, és az összeállított menüket, tálakat előre egyeztetni kell az étteremvezetővel.

Mivel törzsvendégeink hűsége rendkívül fontos számunkra, ezért zártkörű rendezvények lebonyolítására sajnos nincs lehetőség. Az étterem tágas, és szeparált kialakításának köszönhetően a rendezvényen résztvevők, és az étterem további vendégei nem zavarják egymás nyugalmát.

Céges rendezvények, meetingek, megbeszélések szervezése esetén is állunk rendelkezésére!


I. Rendezvényhelyszínünk: Hátsó nyitott terem


II. Rendezvényhelyszínünk: Középső nyitott terem


III. Rendezvényhelyszínünk: Belső zárt terem


Amennyiben Ön rendezvényt szeretne nálunk tartani, kérjük, hívja étteremvezetőnket az alábbi elérhetőségen:


Fentor János - Telefon: 06 (1) 282-3110
Vagy személyesen keressen minket:
Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó, Teázó
1191 Budapest Üllői út 208.