Többféle sajtból krémlevest készítünk, tejszínnel dúsítjuk, csészében forrón tálaljuk. Fokhagymás, pirított kenyérkockával tálaljuk.
Falusi tyúk húsából és rengeteg zöldségből gyógyító levest készítünk.
Csigatésztával bőségesen kínáljuk.
Füstölt csülök levéből házi fűszerpaprikával tejfölös bablevest készítünk.
Kockára vágott, füstölt, főtt tarjával és zöldségekkel tálaljuk.
Marha combjának húsából zöldségekkel, hamisítatlan tartalmas fűszeres, magyaros gulyást készítünk, melyet forrón tálalunk.
Zöldséges pulykaragu levest készítünk, kevés friss tárkonnyal tesszük különlegessé. Tálaláskor tejszínnel dúsítjuk.
Pulyka combból zöldséges ragulevest készítünk. Burgonya gombócot főzünk hozzá, tejszínnel dúsítva tálaljuk.
Gyöngyöző levesünket falusi tyúk húsából, friss kerti zöldségekkel készítjük.
Tálaláskor finommetélttel kínáljuk.
Paradicsomból és zöldekből friss extra salátát készítünk, majd a tányér közepére halmozzuk. A camembert szeletet forró vaslapon pirosra sütjük és a saláta tetejére tálalva, fahéjas alma chutney-val kínáljuk.
Három szép szelet trappista sajtot hagyományos módon bundázzuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Illatos jázmin rizset és tartármártást kínálunk mellé.
Két szelet camembert sajtot lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd ropogósra sütjük. Illatos jázmin rizst és áfonyalekvárt kínálunk mellé.
Beyond vegán pogácsánkat vaslapon megsütjük. Friss vegyes grillezett zöldségekkel és pikáns salsa szósszal kínáljuk.
Nap érlelte nyári zöldségeket tányérra halmozzuk, gyengén fűszerezett, roston sült csirkemellel és hideg rokfortmártással kínáljuk.
Eredeti recept alapján jégsalátával, magos dijoni mustárral és szardellapasztával készítjük. Tálaláskor olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.
Eredeti recept alapján jégsalátával, és magos dijoni mustárral készítjük.
Tetejét prémium olajos tonhal falatokkal és olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.
Pácolt marhabélszínt késsel apróra vágjuk, hagymával és fűszerekkel gazdagítva jól átkeverjük. Tálaláskor vajat, friss zöldségeket és forró pirítóst kínálunk mellé.
Reszelt burgonyás házi galuskát készítünk, sült szalonna zsírjával és juhtúróval átforgatva tejfölösen tálaljuk. Pirított pörccel díszítjük.
Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Mozzarella sajttal pirítva vékony csíkokra vágjuk, és a főétel elkészültéig házi paradicsom vagy chili szósszal ajánljuk.
A tálon rántott sajtot, sertés cordon bleu-t, ízes rántott csirkemellet, jó magyaros cigánypecsenyét, természetesen kakastaréjjal, melléjük kellemesen fűszeres steak burgonyát és rizst, illetve tartármártást, vegyes savanyúságot kínálunk.
A tálon a Balatont idéző rostonsült fogasszeleteket, pankó morzsában sült csirkemellet, rántott sajtot és tanyasi karaj szeleteket Gulliver módra, melléjük szintén kellemesen fűszeres steak burgonyát és rizst illetve tartármártást, vegyes savanyúságot kínálunk.
Afrikai harcsaszeletet bécsi bundába forgatjuk, bő zsiradékban aranybarnára sütjük, petrezselymes burgonyát és házi tartármártást kínálunk hozzá.
Harcsafilénk mindkét oldalát kevés zsiradékon ropogósra sütjük. Tetejére rokfort sajtot teszünk és összepirítjuk. Frissen kevert extra salátával kínáljuk.
Tejszínes parajragut készítünk friss fokhagymával és a forró vaslapon kisütött lazacfilénkre ráhalmozzuk. Majd kemencében sajtszórással készre sütjük. Köretként rukkolás friss kevert salátát tálalunk mellé.
A pácolt lazacot enyhén sózzuk, kevés olívaolajon lassan készre sütjük. Karamellizált almával és citrusos gyümölcsökből készült mártással tálaljuk. Köretként kevert salátát és sajttal töltött röstit adunk mellé.
Szelet csirkemellet hagyományos módon bundázunk, majd forró olajban ropogósra sütve vegyes körettel tálaljuk.
Hagyományos rántott csirkemellet készítünk, forró kemencében tejszínes gombaragut és reszelt sajtot sütünk rá. Zöldborsós jázmin rizs körettel forrón tálaljuk.
Csirkemellre bacont hajtogatunk, házi baracklekvárral vastagon megkenjük, és rostlapon lassan átpuhítjuk. Hagyományos hasábburgonyával, friss kevert salátával tálaljuk.
Csirkemell csíkokat szezámmagos morzsába bundázva forró olajban frissen kisütjük, majd mézes-chilis mártásba forgatva a tányérra halmozzuk. Ananászos, illatos jázmin rizzsel tálaljuk.
Csirkemell szeletünket pirított dióval, ízletes kecskesajttal betöltjük, szezámmagos morzsába bundázva forró olajban frissen sütjük. Zöldbors törettel tejszínes áfonyás mártást készítünk, melyet kevés rummal bolondítunk. Édesburgonya hasábot ajánlunk mellé.
A fűszerezett csirkemellet és a házi sonka szeletet rostlapon pirosra sütjük, majd friss bazsalikomos paradicsomot és füstölt sajtot grillezünk rá. Igazi burgonyapürével tálaljuk.
Csirkemellet sajttal-tejszínnel rétegezzük, kemencében pirosra összesütjük, sajtos röszti burgonyával és tzatzikivel tálaljuk.
Snidlinget finomra vágjuk és tejföllel összekeverve a csirkemellre kenjük. Fűszerezzük és kevés olajon pirosra sütjük. Héjában sült cikk burgonyával és kevert salátával tálaljuk.
Csirkemellünket négy szép szeletre vágjuk, metélőhagymás juhtúrós párizsi masszába mártva pirosra sütjük. Izzó serpenyőben sült grill zöldség köretet és füstölt sajtmártást kínálunk mellé.
Vaslapon kérgesített csirkemell szeletünkre fűszeres mézen párolt fahéjas almaragut halmozunk, füstölt sajttal kemencében besütjük. Szilvakrémmel töltött burgonyakrokettel tálaljuk.
Kétszeletes sertésbordát liszttel, tojással és zsemlemorzsával bundázzuk, majd frissen sütve hasábburgonyával és párolt rizs körettel tálaljuk.
Sertéskaraj szeletünket hagyományos módon bundázzuk és forró olajban sütjük. Friss fűszerekkel, pirított sonkával és gombával paradicsom ragut készítünk és spagettivel összeforgatva, reszelt sajttal kínáljuk.
Sertéskaraj szeleteket fűszerezzük, friss fokhagymával, vaslapon készre sütjük. Forró hasábburgonyával kínáljuk és tálaláskor kakastaréj szalonnával díszítjük.
Sertéskarajt fokhagymás tejben áztatjuk, paprikás lisztbe forgatva kevés zsiradékon hirtelen ropogósra sütjük. Hasábburgonyával és aranyszínűre sült hagymakarikával tálaljuk.
A bécsiesen bundázott ételünket sertéskarajból készítjük. Puhára, omlósra sütjük, majd köretként hasábburgonyát és illatos jázmin rizset kínálunk hozzá.
Sertéskarajt reszelt burgonyás bundába forgatjuk, majd forró, bő olajban aranybarnára sütjük. Tálaláskor tejföllel és reszelt sajttal gazdagítjuk. Fűszeres steak burgonyát kínálunk mellé.
Sertéshúsunkat sonkával, sajttal töltjük, és hagyományos módon bundázzuk. Forró olajban frissen sütve jázmin rizzsel és hasábburgonyával kínáljuk.
Sertés szűzünket felcsíkozzuk, majd hagymával, paprikával, paradicsommal és pirított parasztkolbásszal vidéki brassóit készítünk. Sült kocka burgonyával összeforgatva tálaljuk.
Mustárban pácolt óriás tarját fokhagymás olajjal kenegetjük és gyenge parázson pirosra sütjük. Hozzá illő köretként hagymával pirított grill burgonyát ajánlunk.
Füstölt sertéscsülköt zöldségekkel, kevés babérlevéllel sütőben puhára gőzölünk. Tetejére nagy adag juhtúrós sztrapacskát halmozunk, hogy bőre is ropogós legyen, kemencében füstölt sajttal összepirítjuk.
A karajszeletet fűszeres, mustáros, pirított baconnel, kockára vágott paradicsommal, friss korianderrel és reszelt sajttal töltjük. Rostlapra téve kevés zsiradékon mindkét oldalát pirosra sütjük. Köretnek friss kevert salátát és grill burgonyacikkeket kínálunk.
A sertéskarajt rostlapon átforgatjuk, majd fűszeres pirított gombával, sonkával és sajttal betakarva pirosra sütjük. Köretnek illatos párolt rizst, és ropogós hasábburgonyát kínálunk hozzá.
Fűszeres sertésszüzet érmékre vágjuk és baconbe tekerve nyársra húzzuk. Forró rostlapon puhára sütjük. Ha elkészült, helyén padlizsánt, gombát, cukkinit és paradicsomot pirítunk. Tálaláskor roquefortos sajtmártást kínálunk mellé.
Gondosan megsütött sertés szűz nyársunkat fűszeres steak burgonyára és lyoni hagyma ágyra tálaljuk. Pikáns, tejszínes jalapeno mártást készítünk hozzá, melyet füstölt sajttal bolondítunk.
Marhacombból hagymával, jó féle fűszer paprikával szaftos pörköltet készítünk. Nyári paprikával, paradicsommal gazdagítjuk, és kevés vörösborral bolondítjuk.
Pácolt érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk és kívánság szerinti módozatban roston sütjük. Ha elkészült, keményítőbundában sült forró, ropogós hagyma halommal takarjuk, és steak burgonyával kínáljuk.
Pácolt, érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk, és a rostlapon kívánság szerinti módozatban megsütjük. Puhára főtt zöldbors töretből tejszínes mártást készítünk, kevés mustárral, paradicsompürével bolondítva a steak mellé tálaljuk. Burgonyakrokettet és párolt rizst ajánlunk mellé.
Izzó wokban bélszín csíkokat pirítunk, fűszeres-tejszínes szarvasraguval és olasz tésztával összeforgatjuk. Pirított fenyőmaggal és parmezán szórással kínáljuk.
Fél adag trappista sajtot hagyományos módon bundázunk. Frissen forró olajba aranybarnára sütjük, illatos jázmin rizzsel és tartármártással tálaljuk.
A panírozott halrudakat frissen kisütjük, igazi burgonyapürével és tartármártással tálaljuk.
Csirkemellet hagyományos módon bundázzuk és forró olajban ropogósra sütve hasábburgonya körettel tálaljuk.
Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Paradicsommal, sonkával, kukoricával és sajttal egybesütve tálaljuk.
Gesztenyénket kevés tejszínnel, rummal áttörjük, pürésítjük, habbal rétegezve, meggyel díszítve tálaljuk.
Kakaós piskótalapot készítünk, és igazi darált dióval, főzött vaníliakrémmel rétegezzük. Csokoládéöntettel és tejszínhabbal tálaljuk.
Vaníliás, krémes sodót készítünk, majd tojásfehérjéből laza, édes habot főzünk, visszahűtjük és hidegen tálaljuk.
Édes, darált kekszmorzsából omlós talpazatot készítünk, lágy, citromos sajtkrémmel sütőben összesütjük és gyümölcsraguval tálaljuk.
Diós karamellel, vaníliával házi gőzölt pudingot készítünk. Hűtőben pihentetve hidegen tálaljuk.
Édes, tojásos csokihabunkat, narancsos babapiskótára halmozva, tejszínhabbal tálaljuk.
pizzaszósz, füstölt tarja, kolbász, sonka, vöröshagyma, kukorica, mozzarella sajt
tejfölös alap, gyros csirkemell falatok, vöröshagyma, kaliforniai paprika, mozzarella sajt
pizzaszósz, gyrosz fűszerezésű csirkemell csíkok, mozzarella, a végén sütés után tzatziki saláta
Az étterembe lehetőség van saját torta behozására, felszolgálására
( megfelelő igazolásokkal ) !
Ennek felszolgálási díja: 250 Ft / fő!
Áraink a köret árát is tartalmazzák, azonban igény szerint variálható. Az elvitelre csomagolt ételeknél dobozdíjat
számítunk fel ( 150 Ft / doboz ). A Gluténmentes alapanyagokkal készült ételek a glutén tartalmúakkal egy konyhában készülnek!
Fél adag ételért az ár 70%-át számoljuk fel. A számla végösszege a 10% felszolgálási díjat tartalmazza!
Az étlapon feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák!