Étlap

Összes megnyitása Összes bezárása

Sajtkrémleves négyféle sajtból, fokhagymás pirított kenyérkockával

Többféle sajtból krémlevest készítünk, tejszínnel dúsítjuk, csészében forrón tálaljuk. Fokhagymás, pirított kenyérkockával tálaljuk.

1820 Ft


Húsleves gazdagon (háziasan)

Falusi tyúk húsából és rengeteg zöldségből gyógyító levest készítünk.
Csigatésztával bőségesen kínáljuk.

1770 Ft


Tejfölös bableves füstölt, főtt tarjával

Füstölt csülök levéből házi fűszerpaprikával tejfölös bablevest készítünk.
Kockára vágott, füstölt, főtt tarjával és zöldségekkel tálaljuk.

1790 Ft


Gulyásleves

Marha combjának húsából zöldségekkel, hamisítatlan tartalmas fűszeres, magyaros gulyást készítünk, melyet forrón tálalunk.

1820 Ft


Tárkonyos pulykaragu leves

Zöldséges pulykaragu levest készítünk, kevés friss tárkonnyal tesszük különlegessé. Tálaláskor tejszínnel dúsítjuk.

1790 Ft


Gulliver raguleves burgonyagombóccal

Pulyka combból zöldséges ragulevest készítünk. Burgonya gombócot főzünk hozzá, tejszínnel dúsítva tálaljuk.

1810 Ft


Húsleves finommetélttel

Gyöngyöző levesünket falusi tyúk húsából, friss kerti zöldségekkel készítjük.
Tálaláskor finommetélttel kínáljuk.

1390 Ft


Grill camembert, extra salátával, alma chutney-val

Paradicsomból és zöldekből friss extra salátát készítünk, majd a tányér közepére halmozzuk. A camembert szeletet forró vaslapon pirosra sütjük és a saláta tetejére tálalva, fahéjas alma chutney-val kínáljuk.

3780 Ft


Rántott sajt jázmin rizzsel, tartármártással

Három szép szelet trappista sajtot hagyományos módon bundázzuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Illatos jázmin rizset és tartármártást kínálunk mellé.

3750 Ft


Camembert rántva, áfonyával, rizzsel

Két szelet camembert sajtot lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd ropogósra sütjük. Illatos jázmin rizst és áfonyalekvárt kínálunk mellé.

3980 Ft


Grillezett vega hamburgerpogácsák pirított zöldségekkel, salsa szósszal

Beyond vegán pogácsánkat vaslapon megsütjük. Friss vegyes grillezett zöldségekkel és pikáns salsa szósszal kínáljuk.

3590 Ft


Friss kevert saláta pirított csirkemellel, rokfortmártással

Nap érlelte nyári zöldségeket tányérra halmozzuk, gyengén fűszerezett, roston sült csirkemellel és hideg rokfortmártással kínáljuk.

3120 Ft


Cézársaláta

Eredeti recept alapján jégsalátával, magos dijoni mustárral és szardellapasztával készítjük. Tálaláskor olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.

3280 Ft


Tonhalas cézársaláta

Eredeti recept alapján jégsalátával, és magos dijoni mustárral készítjük.
Tetejét prémium olajos tonhal falatokkal és olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.

3340 Ft


Tatár beefsteak (12 dkg)

Pácolt marhabélszínt késsel apróra vágjuk, hagymával és fűszerekkel gazdagítva jól átkeverjük. Tálaláskor vajat, friss zöldségeket és forró pirítóst kínálunk mellé.

4990 Ft


Sztrapacska szalonnapörccel, tejföllel gazdagon

Reszelt burgonyás házi galuskát készítünk, sült szalonna zsírjával és juhtúróval átforgatva tejfölösen tálaljuk. Pirított pörccel díszítjük.

3240 Ft


Sajtos étvágy falatkák pizza szósszal vagy chilis szósszal

Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Mozzarella sajttal pirítva vékony csíkokra vágjuk, és a főétel elkészültéig házi paradicsom vagy chili szósszal ajánljuk.

990 Ft


Húsos Tál ( 2 személyre )

A tálon rántott sajtot, sertés cordon bleu-t, ízes rántott csirkemellet, jó magyaros cigánypecsenyét, természetesen kakastaréjjal, melléjük kellemesen fűszeres steak burgonyát és rizst, illetve tartármártást, vegyes savanyúságot kínálunk.

10 850 Ft


Ínyenc Tál ( 2 személyre )

A tálon a Balatont idéző rostonsült fogasszeleteket, pankó morzsában sült csirkemellet, rántott sajtot és tanyasi karaj szeleteket Gulliver módra, melléjük szintén kellemesen fűszeres steak burgonyát és rizst illetve tartármártást, vegyes savanyúságot kínálunk.

11 450 Ft


Rántott harcsa petrezselymes burgonyával, tartármártással

Afrikai harcsaszeletet bécsi bundába forgatjuk, bő zsiradékban aranybarnára sütjük, petrezselymes burgonyát és házi tartármártást kínálunk hozzá.

4850 Ft


Roston sült harcsafilé rokfort sajttal grillezve, vegyes friss extra salátával

Harcsafilénk mindkét oldalát kevés zsiradékon ropogósra sütjük. Tetejére rokfort sajtot teszünk és összepirítjuk. Frissen kevert extra salátával kínáljuk.

5180 Ft


Lazacfilé tejszínes parajjal, sajttal kemencében sütve, friss kevert salátával

Tejszínes parajragut készítünk friss fokhagymával és a forró vaslapon kisütött lazacfilénkre ráhalmozzuk. Majd kemencében sajtszórással készre sütjük. Köretként rukkolás friss kevert salátát tálalunk mellé.

5720 Ft


Norvég lazacfilé lávakövön sütve, kevert salátával, sajttal töltött burgonya ropogóssal

A pácolt lazacot enyhén sózzuk, kevés olívaolajon lassan készre sütjük. Karamellizált almával és citrusos gyümölcsökből készült mártással tálaljuk. Köretként kevert salátát és sajttal töltött röstit adunk mellé.

6250 Ft


Rántott csirkemell vegyes körettel

Szelet csirkemellet hagyományos módon bundázunk, majd forró olajban ropogósra sütve vegyes körettel tálaljuk.

4180 Ft


Rántott csirkemell tejszínes gombával egybesütve, rizibizivel

Hagyományos rántott csirkemellet készítünk, forró kemencében tejszínes gombaragut és reszelt sajtot sütünk rá. Zöldborsós jázmin rizs körettel forrón tálaljuk.

4580 Ft


Baracklekvárral bolondított roston sült baconos csirkemell steak, hasábburgonyával, friss kevert salátával

Csirkemellre bacont hajtogatunk, házi baracklekvárral vastagon megkenjük, és rostlapon lassan átpuhítjuk. Hagyományos hasábburgonyával, friss kevert salátával tálaljuk.

4520 Ft


Mézes-chilis mártásban forgatott rántott csirkemell csíkok, ananászos jázmin rizzsel

Csirkemell csíkokat szezámmagos morzsába bundázva forró olajban frissen kisütjük, majd mézes-chilis mártásba forgatva a tányérra halmozzuk. Ananászos, illatos jázmin rizzsel tálaljuk.

4590 Ft


Diós kecskesajtos csirkemell áfonyás zöldbors mártással

Csirkemell szeletünket pirított dióval, ízletes kecskesajttal betöltjük, szezámmagos morzsába bundázva forró olajban frissen sütjük. Zöldbors törettel tejszínes áfonyás mártást készítünk, melyet kevés rummal bolondítunk. Édesburgonya hasábot ajánlunk mellé.

5080 Ft


Csirkemell házi sonkával, füstölt sajttal, bazsalikomos paradicsommal sütve, burgonyapürével

A fűszerezett csirkemellet és a házi sonka szeletet rostlapon pirosra sütjük, majd friss bazsalikomos paradicsomot és füstölt sajtot grillezünk rá. Igazi burgonyapürével tálaljuk.

4630 Ft


Sajtos-tejszínes csirkemell filé kemencében sütve, sajtos röszti burgonyával és tzatziki salátával ajánlva

Csirkemellet sajttal-tejszínnel rétegezzük, kemencében pirosra összesütjük, sajtos röszti burgonyával és tzatzikivel tálaljuk.

4920 Ft


Snidlinges tejfölben érlelt csirkemell rostlapon kérgesítve, pirosra sült burgonyával, kevert salátával

Snidlinget finomra vágjuk és tejföllel összekeverve a csirkemellre kenjük. Fűszerezzük és kevés olajon pirosra sütjük. Héjában sült cikk burgonyával és kevert salátával tálaljuk.

4790 Ft


Metélőhagymás, juhtúrós bundában sült csirkemell, grillezett zöldségekkel és füstölt sajtmártással

Csirkemellünket négy szép szeletre vágjuk, metélőhagymás juhtúrós párizsi masszába mártva pirosra sütjük. Izzó serpenyőben sült grill zöldség köretet és füstölt sajtmártást kínálunk mellé.

4780 Ft


Kemencében sült almás csirkemell szilvakrémes burgonyakrokettel

Vaslapon kérgesített csirkemell szeletünkre fűszeres mézen párolt fahéjas almaragut halmozunk, füstölt sajttal kemencében besütjük. Szilvakrémmel töltött burgonyakrokettel tálaljuk.

4640 Ft


Rántott borda vegyes körettel

Kétszeletes sertésbordát liszttel, tojással és zsemlemorzsával bundázzuk, majd frissen sütve hasábburgonyával és párolt rizs körettel tálaljuk.

4340 Ft


Milánói sertésborda

Sertéskaraj szeletünket hagyományos módon bundázzuk és forró olajban sütjük. Friss fűszerekkel, pirított sonkával és gombával paradicsom ragut készítünk és spagettivel összeforgatva, reszelt sajttal kínáljuk.

4640 Ft


Cigánypecsenye hasábburgonyával

Sertéskaraj szeleteket fűszerezzük, friss fokhagymával, vaslapon készre sütjük. Forró hasábburgonyával kínáljuk és tálaláskor kakastaréj szalonnával díszítjük.

4580 Ft


Vasi pecsenye hasábburgonyával, ropogós lyoni hagyma halommal takarva

Sertéskarajt fokhagymás tejben áztatjuk, paprikás lisztbe forgatva kevés zsiradékon hirtelen ropogósra sütjük. Hasábburgonyával és aranyszínűre sült hagymakarikával tálaljuk.

4870 Ft


Bécsi szelet vegyes körettel

A bécsiesen bundázott ételünket sertéskarajból készítjük. Puhára, omlósra sütjük, majd köretként hasábburgonyát és illatos jázmin rizset kínálunk hozzá.

4580 Ft


Burgonyaköntösben sült sertéskaraj „Borzaska” tejföllel, sajttal, steak burgonyával

Sertéskarajt reszelt burgonyás bundába forgatjuk, majd forró, bő olajban aranybarnára sütjük. Tálaláskor tejföllel és reszelt sajttal gazdagítjuk. Fűszeres steak burgonyát kínálunk mellé.

4790 Ft


Cordon bleu, vegyes körettel

Sertéshúsunkat sonkával, sajttal töltjük, és hagyományos módon bundázzuk. Forró olajban frissen sütve jázmin rizzsel és hasábburgonyával kínáljuk.

4860 Ft


Brassói szűzpecsenye Gulliver módra

Sertés szűzünket felcsíkozzuk, majd hagymával, paprikával, paradicsommal és pirított parasztkolbásszal vidéki brassóit készítünk. Sült kocka burgonyával összeforgatva tálaljuk.

4680 Ft


Óriás mustáros flekken pirosra sütve, hagymával pirított burgonya körettel

Mustárban pácolt óriás tarját fokhagymás olajjal kenegetjük és gyenge parázson pirosra sütjük. Hozzá illő köretként hagymával pirított grill burgonyát ajánlunk.

4740 Ft


Füstölt csülök sztrapacskával egybesütve

Füstölt sertéscsülköt zöldségekkel, kevés babérlevéllel sütőben puhára gőzölünk. Tetejére nagy adag juhtúrós sztrapacskát halmozunk, hogy bőre is ropogós legyen, kemencében füstölt sajttal összepirítjuk.

5080 Ft


Tanyasi karaj Gulliver módra, kevert salátával, grill burgonyával

A karajszeletet fűszeres, mustáros, pirított baconnel, kockára vágott paradicsommal, friss korianderrel és reszelt sajttal töltjük. Rostlapra téve kevés zsiradékon mindkét oldalát pirosra sütjük. Köretnek friss kevert salátát és grill burgonyacikkeket kínálunk.

4890 Ft


Óvári sertéskaraj, vegyes körettel

A sertéskarajt rostlapon átforgatjuk, majd fűszeres pirított gombával, sonkával és sajttal betakarva pirosra sütjük. Köretnek illatos párolt rizst, és ropogós hasábburgonyát kínálunk hozzá.

4880 Ft


Baconbe tekert sertésszűz rostlapon sütve, zsenge sült zöldségekkel és roquefort mártással

Fűszeres sertésszüzet érmékre vágjuk és baconbe tekerve nyársra húzzuk. Forró rostlapon puhára sütjük. Ha elkészült, helyén padlizsánt, gombát, cukkinit és paradicsomot pirítunk. Tálaláskor roquefortos sajtmártást kínálunk mellé.

5280 Ft


Baconbe tekert sertésszűz rostlapon sütve, steak burgonyával, lyoni hagymával és füstölt sajtos jalapeno mártással

Gondosan megsütött sertés szűz nyársunkat fűszeres steak burgonyára és lyoni hagyma ágyra tálaljuk. Pikáns, tejszínes jalapeno mártást készítünk hozzá, melyet füstölt sajttal bolondítunk.

5220 Ft


Vörösboros marhapörkölt

Marhacombból hagymával, jó féle fűszer paprikával szaftos pörköltet készítünk. Nyári paprikával, paradicsommal gazdagítjuk, és kevés vörösborral bolondítjuk.

Petrezselymes burgonyával - 4390 Ft
Juhtúrós sztrapacskával - 4890 Ft


Bélszín steak lyoni hagymával gazdagon, steak burgonyával

Pácolt érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk és kívánság szerinti módozatban roston sütjük. Ha elkészült, keményítőbundában sült forró, ropogós hagyma halommal takarjuk, és steak burgonyával kínáljuk.

7820 Ft


Roston bélszín zöldbors mártással, krokettel és rizzsel

Pácolt, érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk, és a rostlapon kívánság szerinti módozatban megsütjük. Puhára főtt zöldbors töretből tejszínes mártást készítünk, kevés mustárral, paradicsompürével bolondítva a steak mellé tálaljuk. Burgonyakrokettet és párolt rizst ajánlunk mellé.

7880 Ft


Szarvasgombás bélszíncsík papardellével

Izzó wokban bélszín csíkokat pirítunk, fűszeres-tejszínes szarvasraguval és olasz tésztával összeforgatjuk. Pirított fenyőmaggal és parmezán szórással kínáljuk.

6250 Ft


Kukori kedvence

Házi tyúkhúsleves, finom cérnametélttel.

1080 Ft


Miki egér kedvence

Fél adag trappista sajtot hagyományos módon bundázunk. Frissen forró olajba aranybarnára sütjük, illatos jázmin rizzsel és tartármártással tálaljuk.

2640 Ft


Kalózok tallérjai

A panírozott halrudakat frissen kisütjük, igazi burgonyapürével és tartármártással tálaljuk.

2360 Ft


Csibefutam

Csirkemellet hagyományos módon bundázzuk és forró olajban ropogósra sütve hasábburgonya körettel tálaljuk.

2920 Ft


Pinocchio pizza

Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Paradicsommal, sonkával, kukoricával és sajttal egybesütve tálaljuk.

2120 Ft


A klasszikus: Gesztenyepüré tejszínhabbal, rumos meggyel díszítve

Gesztenyénket kevés tejszínnel, rummal áttörjük, pürésítjük, habbal rétegezve, meggyel díszítve tálaljuk.

1570 Ft


Somlói galuska

Kakaós piskótalapot készítünk, és igazi darált dióval, főzött vaníliakrémmel rétegezzük. Csokoládéöntettel és tejszínhabbal tálaljuk.

1790 Ft


Madártej az eredeti recept alapján

Vaníliás, krémes sodót készítünk, majd tojásfehérjéből laza, édes habot főzünk, visszahűtjük és hidegen tálaljuk.

1520 Ft


Házi krémes sajttorta erdei gyümölcsraguval

Édes, darált kekszmorzsából omlós talpazatot készítünk, lágy, citromos sajtkrémmel sütőben összesütjük és gyümölcsraguval tálaljuk.

1720 Ft


Krém karamell pirított tört dióval

Diós karamellel, vaníliával házi gőzölt pudingot készítünk. Hűtőben pihentetve hidegen tálaljuk.

1550 Ft


Csoki mousse

Édes, tojásos csokihabunkat, narancsos babapiskótára halmozva, tejszínhabbal tálaljuk.

1690 Ft


Margarita Pizza

pizzaszósz, mozzarella sajt

2790 Ft


Funghi Pizza

pizzaszósz, gomba, mozzarella sajt

2890 Ft


Salami Pizza

pizzaszósz, paprikás szalámi, mozzarella sajt

3070 Ft


Prosciutto Pizza

pizzaszósz, sonka, mozzarella sajt

3070 Ft


Mexikána pizza

pizzaszósz, chili, bacon, vörösbab, kukorica, vöröshagyma, mozzarella sajt

3120 Ft


Son-Gom Pizza

pizzaszósz, sonka, gomba, sajt

3120 Ft


Son-Go-Ku Pizza

pizzaszósz, sonka, gomba, kukorica, sajt

3170 Ft


Hawaii Pizza

pizzaszósz, sonka, ananász, kukorica, sajt

3170 Ft


Magyaros pizza

pizzaszósz, kolbász, hagyma, bacon, zöldpaprika

3190 Ft


Gulliver Pizza

pizzaszósz, csülök, lilahagyma, tojás, sajt

3190 Ft


Tiroli Pizza

tejföl, lilahagyma, bacon, gomba, sajt

3190 Ft


Pizza Avanti

pizzaszósz, sonka, bacon, kukorica, olívabogyó, pepperoni, mozzarella

3190 Ft


Pizza Vezuvio

pizzaszósz, szalámi, sonka, gomba, lilahagyma, pepperoni, mozzarella

3190 Ft


Tonhalas pizza

pizzaszósz, tonhal, lilahagyma, olívabogyó, kukorica, mozzarella sajt

3190 Ft


Húsimádó pizza

pizzaszósz, füstölt tarja, kolbász, sonka, vöröshagyma, kukorica, mozzarella sajt

3270 Ft


Gyros pizza

tejfölös alap, gyros csirkemell falatok, vöröshagyma, kaliforniai paprika, mozzarella sajt

3270 Ft


Roma Pizza

pizzaszósz, csirkehús, paradicsom, kukorica, bacon, sajt

3270 Ft


Picante Pizza

pizzaszósz, sonka, kolbász, bacon, pepperoni, sajt

3270 Ft


Mario Pizza

pizzaszósz, kolbász, paprikás szalámi, bacon, hagyma, sajt

3280 Ft


Quattro Formaggi Pizza

pizzaszósz, mozzarella, füstölt sajt, rokfort, trappista sajt

3280 Ft


Pizza Rodosz

pizzaszósz, gyrosz fűszerezésű csirkemell csíkok, mozzarella, a végén sütés után tzatziki saláta

3280 Ft


Juhtúrós-tejfölös pizza

tejfölös alap, juhtúró, szalámi, paradicsom, mozzarella sajt

3280 Ft


Giuseppe Pizza

sajtkrém, csirkemell, bacon, paprika, sajt

3320 Ft


Vegetáriánus pizza

pizzaszósz, grill zöldség, mozzarella

3120 Ft


Ananász, Kukorica, Lilahagyma, Olivabogyó, Paprika, Paradicsom, Főtt tojás

 

400 Ft


Tükörtojás, Gomba, Vöröshagyma, Zöldpaprika, Pepperoni

 

400 Ft


Bacon szalonna, Füstölt tarja, Olajos hal, Szalámi, Kolbász

 

500 Ft


Sonka, Csirkemell

 

500 Ft


Mozzarella sajt, Rokfort

 

550 Ft


Káposztasaláta

720 Ft


Csemegeuborka

 

720 Ft


Kovászos uborka

 

720 Ft


Almapaprika

 

720 Ft


Csípős Pepperoni

 

880 Ft


Uborkasaláta

 

920 Ft


Tejfölös uborkasaláta

 

960 Ft


Paradicsomsaláta

 

920 Ft


Vegyes savanyúság

káposztasaláta, almapaprika, csemegeuborka, pepperoni

820 Ft


Párolt rizs

 

650 Ft


Rizibizi

 

650 Ft


Burgonyapüré

 

650 Ft


Steakburgonya

 

650 Ft


Hasábburgonya

 

750 Ft


Vegyes köret

 

750 Ft


Grillzöldség

 

1350 Ft


Párolt kukorica

 

1000 Ft


Burgonyakrokett

 

900 Ft


Sült édesburgonya hasáb

 

1350 Ft


Majonézes házi káposztasaláta reszelt sárgarépával gazdagítva

 

1350 Ft


Nyári, friss kevert saláta

jégsaláta, uborka, paradicsom, paprika, sárgarépa, lilahagyma

1550 Ft


Extra, friss kevert saláta

rukkolával, kukoricával gazdagítjuk nyári salátánkat

1550 Ft


Juhtúrós sztrapacska szalonnapörccel, tejföllel

 

2480 Ft


Szilvás burgonyakrokett

 

1350 Ft


Az étterembe lehetőség van saját torta behozására, felszolgálására
( megfelelő igazolásokkal ) !
Ennek felszolgálási díja: 250 Ft / fő!

Áraink a köret árát is tartalmazzák, azonban igény szerint variálható. Az elvitelre csomagolt ételeknél dobozdíjat
számítunk fel ( 150 Ft / doboz ). A Gluténmentes alapanyagokkal készült ételek a glutén tartalmúakkal egy konyhában készülnek!
Fél adag ételért az ár 70%-át számoljuk fel. A számla végösszege a 10% felszolgálási díjat tartalmazza!
Az étlapon feltüntetett árak az Áfa-t tartalmazzák!