Virtuális séta / Bemutatkozó film
Galéria

Az étterem tágas, és szeparált kialakításának köszönhetően a rendezvényen résztvevők, és az étterem további vendégei nem zavarják egymás nyugalmát. Éttermünk kínálatában megtalálhatóak: Levesek, Előételek, Tészták, Halételek, Saláták, Szárnyasok, Sertéshúsos ételek, Marhahúsos ételek, Házi savanyúságok, Desszertek, Gyerekeknek kedvencek, Pizzák és egyéb finomságok!

Az Üllői útra néző része a Gulliver Étteremnek kávézó kialakítást kapott. Itt Dallmayr kávé és teakülönlegességeket, turmixokat, koktélokat, limonádékat kínálunk azoknak, akik egy pohár ital mellett egy jót szeretnének beszélgetni.

Kisgyermekes családok, baráti társaságok részére is ideális hely a Gulliver étterem. Sokszor a gyermekek nehezen viselik, ha a szülők egy vacsora és egy pohár ital mellett hosszan, jókat beszélgetnek.

Kerthelyiség hangulat Kispest szívében! A friss levegőre vágyók a szabadban is elfogyaszthatják ételüket. A kerthelyiséget úgy alakítottuk ki, hogy akik kint foglalnak helyet, azok úgy érezzék, hogy kiszabadultak a természetbe. Zöldellő fák, hangulatos pergola és kényelmes bútorok biztosítják, hogy jó hangulatban teljenek az órák nálunk.

2014 nyarán éttermünk kibővült, új játszótérrel gazdagodott. Míg a szülők esznek, a kicsik gondtalanul játszhatnak a játékok sokaságán. A hétvégén még ugrálóvár is várja a kicsiket! Várjuk sok szeretettel!

Kávézónk kínálatában nagy választékban megtalálhatók kávé italok és Dallmayr Teák. De természetesen sörök, üdítő italok, és rövid italok nagy választékával is várjuk kedves vendégeinket! Kínálatunkból: Kávé italok, Dallmayr Kávék, Ásványvizek, Teakülönlegességek, Dallmayr teák, Szénsavas Üdítők, Forralt Bor, Gyümölcs teák, Energia Italok, Cocktailok, Csapolt és Palackos Sörök, Rézangyal Pálinkák, Likőrök és Vermutok, Whiskey-k és Párlatok...