Virtuális séta / Bemutatkozó film
Galéria

Az étterem tágas, és szeparált kialakításának köszönhetően a rendezvényen résztvevők, és az étterem további vendégei nem zavarják egymás nyugalmát. Éttermünk kínálatában megtalálhatóak: Levesek, Előételek, Tészták, Halételek, Saláták, Szárnyasok, Sertéshúsos ételek, Marhahúsos ételek, Házi savanyúságok, Desszertek, Gyerekeknek kedvencek, Pizzák és egyéb finomságok!

Kisgyermekes családok, baráti társaságok részére is ideális hely a Gulliver étterem. Sokszor a gyermekek nehezen viselik, ha a szülők egy vacsora és egy pohár ital mellett hosszan, jókat beszélgetnek.

Kerthelyiség hangulat Kispest szívében! A friss levegőre vágyók a szabadban is elfogyaszthatják ételüket. A kerthelyiséget úgy alakítottuk ki, hogy akik kint foglalnak helyet, azok úgy érezzék, hogy kiszabadultak a természetbe. Zöldellő fák, hangulatos pergola és kényelmes bútorok biztosítják, hogy jó hangulatban teljenek az órák nálunk.

2014 nyarán éttermünk kibővült, új játszótérrel gazdagodott. Míg a szülők esznek, a kicsik gondtalanul játszhatnak a játékok sokaságán. A hétvégén még ugrálóvár is várja a kicsiket! Várjuk sok szeretettel!

Kávézónk kínálatában nagy választékban megtalálhatók kávé italok és Dallmayr Teák. De természetesen sörök, üdítő italok, és rövid italok nagy választékával is várjuk kedves vendégeinket! Kínálatunkból: Kávé italok, Dallmayr Kávék, Ásványvizek, Teakülönlegességek, Dallmayr teák, Szénsavas Üdítők, Forralt Bor, Gyümölcs teák, Energia Italok, Cocktailok, Csapolt és Palackos Sörök, Rézangyal Pálinkák, Likőrök és Vermutok, Whiskey-k és Párlatok...