GULLIVER ÉTTEREM BUDAPEST

Étlap

Összes megnyitása Összes bezárása

Sajtkrémleves négyféle sajtból, fokhagymás pirított kenyérkockával

Többféle sajtból krémlevest készítünk, tejszínnel dúsítjuk, csészében forrón tálaljuk. Fokhagymás, pirított kenyérkockával tálaljuk.

890 Ft


Húsleves gazdagon (háziasan)

Falusi tyúk húsából és rengeteg zöldségből gyógyító levest készítünk.
Csigatésztával bőségesen kínáljuk.

880 Ft


Tejfölös bableves füstölt, főtt tarjával

Füstölt csülök levéből házi fűszerpaprikával tejfölös bablevest készítünk.
Kockára vágott, füstölt, főtt tarjával és zöldségekkel tálaljuk.

940 Ft


Tárkonyos pulykaragu leves

Zöldséges pulykaragu levest készítünk, kevés friss tárkonnyal tesszük különlegessé. Tálaláskor tejszínnel dúsítjuk.

910 Ft


Gulliver raguleves burgonyagombóccal

Pulyka combból zöldséges ragulevest készítünk. Burgonya gombócot főzünk hozzá, tejszínnel dúsítva tálaljuk.

920 Ft


Húsleves finommetélttel

Gyöngyöző levesünket falusi tyúk húsából, friss kerti zöldségekkel készítjük.
Tálaláskor finommetélttel kínáljuk.

640 Ft


Grill camembert, extra salátával, alma chutney-val

Paradicsomból és zöldekből friss extra salátát készítünk, majd a tányér közepére halmozzuk. A camembert szeletet forró vaslapon pirosra sütjük és a saláta tetejére tálalva, fahéjas alma chutney-val kínáljuk.

2080 Ft


Rántott sajt jázmin rizzsel, tartármártással

Három szép szelet trappista sajtot hagyományos módon bundázzuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Illatos jázmin rizset és tartármártást kínálunk mellé.

2050 Ft


Camembert rántva, áfonyával, rizzsel

Két szelet camembert sajtot lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd ropogósra sütjük. Illatos jázmin rizst és áfonyalekvárt kínálunk mellé.

2350 Ft


Friss kevert saláta pirított csirkemellel, rokfortmártással

Nap érlelte nyári zöldségeket tányérra halmozzuk, gyengén fűszerezett, roston sült csirkemellel és hideg rokfortmártással kínáljuk.

1720 Ft


Cézársaláta

Eredeti recept alapján jégsalátával, magos dijoni mustárral és szardellapasztával készítjük. Tálaláskor olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.

1720 Ft


Tonhalas cézársaláta

Eredeti recept alapján jégsalátával, és magos dijoni mustárral készítjük.
Tetejét prémium olajos tonhal falatokkal és olasz parmezán sajttal gazdagítjuk.

1780 Ft


Tatár beefsteak (12 dkg)

Pácolt marhabélszínt késsel apróra vágjuk, hagymával és fűszerekkel gazdagítva jól átkeverjük. Tálaláskor vajat, friss zöldségeket és forró pirítóst kínálunk mellé.

2880 Ft


Sztrapacska szalonnapörccel, tejföllel gazdagon

Reszelt burgonyás házi galuskát készítünk, sült szalonna zsírjával és juhtúróval átforgatva tejfölösen tálaljuk. Pirított pörccel díszítjük.

1480 Ft


Sajtos étvágy falatkák pizza szósszal vagy chilis szósszal

Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Mozzarella sajttal pirítva vékony csíkokra vágjuk, és a főétel elkészültéig házi paradicsom vagy chili szósszal ajánljuk.

550 Ft


Rántott harcsa petrezselymes burgonyával, tartármártással

Afrikai harcsaszeletet bécsi bundába forgatjuk, bő zsiradékban aranybarnára sütjük, petrezselymes burgonyát és házi tartármártást kínálunk hozzá.

3050 Ft


Roston sült harcsafilé rokfort sajttal grillezve, vegyes friss extra salátával

Harcsafilénk mindkét oldalát kevés zsiradékon ropogósra sütjük. Tetejére rokfort sajtot teszünk és összepirítjuk. Frissen kevert extra salátával kínáljuk.

3540 Ft


Norvég lazacfilé lávakövön sütve, kevert salátával, sajttal töltött burgonya ropogóssal

A pácolt lazacot enyhén sózzuk, kevés olívaolajon lassan készre sütjük. Karamellizált almával és citrusos gyümölcsökből készült mártással tálaljuk. Köretként kevert salátát és sajttal töltött röstit adunk mellé.

3960 Ft


Rántott csirkemell vegyes körettel

Szelet csirkemellet hagyományos módon bundázunk, majd forró olajban ropogósra sütve vegyes körettel tálaljuk.

2580 Ft


Rántott csirkemell tejszínes gombával egybesütve, rizibizivel

Hagyományos rántott csirkemellet készítünk, forró kemencében tejszínes gombaragut és reszelt sajtot sütünk rá. Zöldborsós jázmin rizs körettel forrón tálaljuk.

2890 Ft


Baracklekvárral bolondított roston sült baconos csirkemell steak, hasábburgonyával, friss kevert salátával

Csirkemellre bacont hajtogatunk, házi baracklekvárral vastagon megkenjük, és rostlapon lassan átpuhítjuk. Hagyományos hasábburgonyával, friss kevert salátával tálaljuk.

2940 Ft


Csirkemell házi sonkával, füstölt sajttal, bazsalikomos paradicsommal sütve, burgonyapürével

A fűszerezett csirkemellet és a házi sonka szeletet rostlapon pirosra sütjük, majd friss bazsalikomos paradicsomot és füstölt sajtot grillezünk rá. Igazi burgonyapürével tálaljuk.

2940 Ft


Sajtos-tejszínes csirkemell filé kemencében sütve, sajtos röszti burgonyával és tzatziki salátával ajánlva

Csirkemellet sajttal-tejszínnel rétegezzük, kemencében pirosra összesütjük, sajtos röszti burgonyával és tzatzikivel tálaljuk.

3020 Ft


Snidlinges tejfölben érlelt csirkemell rostlapon kérgesítve, pirosra sült burgonyával, kevert salátával

Snidlinget finomra vágjuk és tejföllel összekeverve a csirkemellre kenjük. Fűszerezzük és kevés olajon pirosra sütjük. Héjában sült cikk burgonyával és kevert salátával tálaljuk.

3010 Ft


Metélőhagymás, juhtúrós bundában sült csirkemell, grillezett zöldségekkel és füstölt sajtmártással

Csirkemellünket négy szép szeletre vágjuk, metélőhagymás juhtúrós párizsi masszába mártva pirosra sütjük. Izzó serpenyőben sült grill zöldség köretet és füstölt sajtmártást kínálunk mellé.

3080 Ft


Mézes-chilis mártásban forgatott rántott csirkemell csíkok, ananászos jázmin rizzsel

Csirkemell csíkokat szezámmagos morzsába bundázva forró olajban frissen kisütjük, majd mézes-chilis mártásba forgatva a tányérra halmozzuk. Ananászos, illatos jázmin rizzsel tálaljuk.

2990 Ft


Rántott borda vegyes körettel

Kétszeletes sertésbordát liszttel, tojással és zsemlemorzsával bundázzuk, majd frissen sütve hasábburgonyával és párolt rizs körettel tálaljuk.

2720 Ft


Cigánypecsenye hasábburgonyával

Sertéskaraj szeleteket fűszerezzük, friss fokhagymával, vaslapon készre sütjük. Forró hasábburgonyával kínáljuk és tálaláskor kakastaréj szalonnával díszítjük.

2820 Ft


Vasi pecsenye hasábburgonyával, ropogós lyoni hagyma halommal takarva

Sertéskarajt fokhagymás tejben áztatjuk, paprikás lisztbe forgatva kevés zsiradékon hirtelen ropogósra sütjük. Hasábburgonyával és aranyszínűre sült hagymakarikával tálaljuk.

3080 Ft


Bécsi szelet vegyes körettel

A bécsiesen bundázott ételünket sertéskarajból készítjük. Puhára, omlósra sütjük, majd köretként hasábburgonyát és illatos jázmin rizset kínálunk hozzá.

2820 Ft


Burgonyaköntösben sült sertéskaraj „Borzaska” tejföllel, sajttal, steakburgonyával

Sertéskarajt reszelt burgonyás bundába forgatjuk, majd forró, bő olajban aranybarnára sütjük. Tálaláskor tejföllel és reszelt sajttal gazdagítjuk. Fűszeres steakburgonyát kínálunk mellé.

3020 Ft


Cordon bleu, vegyes körettel

Sertéshúsunkat sonkával, sajttal töltjük, és hagyományos módon bundázzuk. Forró olajban frissen sütve jázmin rizzsel és hasábburgonyával kínáljuk.

2980 Ft


Brassói szűzpecsenye

Szűzpecsenye csíkokat szalonnával és kevés paradicsompürével forró serpenyőben fokhagymával, sóval, borssal fűszerezve hirtelen sütjük. Majd sült kocka burgonyával összeforgatva forrón tálaljuk.

2970 Ft


Óriás mustáros flekken pirosra sütve, hagymával pirított burgonya körettel

Mustárban pácolt óriás tarját fokhagymás olajjal kenegetjük és gyenge parázson pirosra sütjük. Hozzá illő köretként hagymával pirított grill burgonyát ajánlunk.

3040 Ft


Füstölt csülök sztrapacskával egybesütve

Füstölt sertéscsülköt zöldségekkel, kevés babérlevéllel sütőben puhára gőzölünk. Tetejére nagy adag juhtúrós sztrapacskát halmozunk, hogy bőre is ropogós legyen, kemencében füstölt sajttal összepirítjuk.

2880 Ft


Tanyasi karaj Gulliver módra, kevert salátával, grill burgonyával

A karajszeletet fűszeres, mustáros, pirított baconnel, kockára vágott paradicsommal, friss korianderrel és reszelt sajttal töltjük. Rostlapra téve kevés zsiradékon mindkét oldalát pirosra sütjük. Köretnek friss kevert salátát és grill burgonyacikkeket kínálunk.

3190 Ft


Óvári sertéskaraj, vegyes körettel

A sertéskarajt rostlapon átforgatjuk, majd fűszeres pirított gombával, sonkával és sajttal betakarva pirosra sütjük. Köretnek illatos párolt rizst, és ropogós hasábburgonyát kínálunk hozzá.

3140 Ft


Baconbe tekert sertésszűz rostlapon sütve, zsenge sült zöldségekkel és roquefort mártással

Fűszeres sertésszüzet érmékre vágjuk és baconbe tekerve nyársra húzzuk. Forró rostlapon puhára sütjük. Ha elkészült, helyén padlizsánt, gombát, cukkinit és paradicsomot pirítunk. Tálaláskor roquefortos sajtmártást kínálunk mellé.

3260 Ft


Vörösboros marhapörkölt

Marhacombból hagymával, jó féle fűszer paprikával szaftos pörköltet készítünk. Nyári paprikával, paradicsommal gazdagítjuk, és kevés vörösborral bolondítjuk.

Petrezselymes burgonyával - 2690 Ft
Juhtúrós sztrapacskával - 2890 Ft


Bélszín steak lyoni hagymával gazdagon, steak burgonyával

Pácolt érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk és kívánság szerinti módozatban roston sütjük. Ha elkészült, keményítőbundában sült forró, ropogós hagyma halommal takarjuk, és steak burgonyával kínáljuk.

4120 Ft


Roston bélszín zöldbors mártással, krokettel és rizzsel

Pácolt, érlelt marhabélszínt sózzuk, borsozzuk, és a rostlapon kívánság szerinti módozatban megsütjük. Puhára főtt zöldbors töretből tejszínes mártást készítünk, kevés mustárral, paradicsompürével bolondítva a steak mellé tálaljuk. Burgonyakrokettet és párolt rizst ajánlunk mellé.

4140 Ft


Kukori kedvence

Házi tyúkhúsleves, finom cérnametélttel.

540 Ft


Miki egér kedvence

Fél adag trappista sajtot hagyományos módon bundázunk. Frissen forró olajba aranybarnára sütjük, illatos jázmin rizzsel és tartármártással tálaljuk.

1060 Ft


Kalózok tallérjai

A panírozott halrudakat frissen kisütjük, igazi burgonyapürével és tartármártással tálaljuk.

980 Ft


Csibefutam

Csirkemellet hagyományos módon bundázzuk és forró olajban ropogósra sütve hasábburgonya körettel tálaljuk.

1460 Ft


Pinocchio pizza

Vékony pizzatésztát készítünk eredeti olasz recept alapján. Paradicsommal, sonkával, kukoricával és sajttal egybesütve tálaljuk.

890 Ft


A klasszikus: Gesztenyepüré tejszínhabbal, rumos meggyel díszítve

Gesztenyénket kevés tejszínnel, rummal áttörjük, pürésítjük, habbal rétegezve, meggyel díszítve tálaljuk.

770 Ft


Csokoládés brownie vanília fagylalttal

Kakaóval, étcsokoládé darabokkal könnyű habos tésztát készítünk, majd forró sütőben készre sütjük. Vanília fagylalttal tálaljuk.

970 Ft


Somlói galuska

Kakaós piskótalapot készítünk, és igazi darált dióval, főzött vaníliakrémmel rétegezzük. Csokoládéöntettel és tejszínhabbal tálaljuk.

970 Ft


Madártej az eredeti recept alapján

Vaníliás, krémes sodót készítünk, majd tojásfehérjéből laza, édes habot főzünk, visszahűtjük és hidegen tálaljuk.

780 Ft


Házi krémes sajttorta erdei gyümölcsraguval

Édes, darált kekszmorzsából omlós talpazatot készítünk, lágy, citromos sajtkrémmel sütőben összesütjük és gyümölcsraguval tálaljuk.

880 Ft


Krém karamell pirított tört dióval

Diós karamellel, vaníliával házi gőzölt pudingot készítünk. Hűtőben pihentetve hidegen tálaljuk.

640 Ft


Margarita Pizza

pizzaszósz, mozzarella sajt

1490 Ft


Funghi Pizza

pizzaszósz, gomba, mozzarella sajt

1570 Ft


Salami Pizza

pizzaszósz, paprikás szalámi, mozzarella sajt

1670 Ft


Prosciutto Pizza

pizzaszósz, sonka, mozzarella sajt

1670 Ft


Son-Gom Pizza

pizzaszósz, sonka, gomba, sajt

1720 Ft


Son-Go-Ku Pizza

pizzaszósz, sonka, gomba, kukorica, sajt

1770 Ft


Hawaii Pizza

pizzaszósz, sonka, ananász, kukorica, sajt

1770 Ft


Magyaros pizza

pizzaszósz, kolbász, hagyma, bacon, zöldpaprika

1820 Ft


Roma Pizza

pizzaszósz, csirkehús, paradicsom, kukorica, bacon, sajt

1870 Ft


Picante Pizza

pizzaszósz, sonka, kolbász, bacon, pepperoni, sajt

1870 Ft


Gulliver Pizza

pizzaszósz, csülök, lilahagyma, tojás, sajt

1820 Ft


Quattro Formaggi Pizza

pizzaszósz, mozzarella, füstölt sajt, rokfort, trappista sajt

1870 Ft


Mario Pizza

pizzaszósz, kolbász, paprikás szalámi, bacon, hagyma, sajt

1920 Ft


Giuseppe Pizza

sajtkrém, csirkemell, bacon, paprika, sajt

1910 Ft


Tiroli Pizza

tejföl, lilahagyma, bacon, gomba, sajt

1870 Ft


Pizza Rodosz

pizzasósz, gyrosz fűszerezésű csirkemell csíkok, mozzarella, a végén sütés után tzatziki saláta

1920 Ft


Pizza Avanti

ppizzasósz, sonka, bacon, kukorica, olívabogyó, pepperoni, mozzarella

1920 Ft


Pizza Vezuvio

pizzaszósz, szalámi, sonka, gomba, lilahagyma, pepperoni, mozzarella

1870 Ft


Vegetáriánus pizza

pizzaszósz, grill zöldség, mozzarella

1870 Ft


Ananász, Kukorica, Lilahagyma, Olivabogyó, Paprika, Paradicsom, Főtt tojás

 

200 Ft


Tükörtojás, Gomba, Vöröshagyma, Zöldpaprika, Pepperoni

 

200 Ft


Bacon szalonna, Füstölt tarja, Olajos hal, Szalámi, Kolbász

 

300 Ft


Sonka, Csirkemell

 

300 Ft


Mozzarella sajt, Rokfort

 

350 Ft


Káposztasaláta

 

420 Ft


Csemegeuborka

 

420 Ft


Almapaprika

 

420 Ft


Csípős Pepperoni

 

420 Ft


Uborkasaláta

 

520 Ft


Tejfölös uborkasaláta

 

540 Ft


Paradicsomsaláta

 

520 Ft


Vegyes savanyúság

káposztasaláta, almapaprika, csemegeuborka, pepperoni

420 Ft


Párolt rizs

 

300 Ft


Rizibizi

 

300 Ft


Burgonyapüré

 

300 Ft


Steakburgonya

 

300 Ft


Hasábburgonya

 

300 Ft


Vegyes köret

 

300 Ft


Grillzöldség

 

550 Ft


Párolt kukorica

 

550 Ft


Burgonyakrokett

 

550 Ft


Majonézes házi káposztasaláta reszelt sárgarépával gazdagítva

 

700 Ft


Friss paradicsomos, majonézes penne saláta

friss paradicsommal, lime-al összeforgatott hideg, majonézes pennesaláta

700 Ft


Nyári, friss kevert saláta

jégsaláta, uborka, paradicsom, paprika, sárgarépa, lilahagyma

700 Ft


Extra, friss kevert saláta

rukkolával, kukoricával gazdagítjuk nyári salátánkat

700 Ft


Juhtúrós sztrapacska szalonnapörccel, tejföllel

 

950 Ft


Sajtos rösztiburgonya

 

700 Ft